ФІДБЕК

ПРО КОРИСТУВАННЯ НМБД ВІД CLARIVATE ТА ELSEVIER

Нагадуємо, що вже незабаром провідні компанії Clarivate та Elsevier організуть для науковців безкоштовні вебінари щодо роботи в наукометричних базах даних та використання в них певних інструментів для досягнення найкращих результатів у дослідницькій діяльності.

ВЕБІНАРИ ВІД CLARIVATE ПРОВОДИТЬ CUSTOMER SUCCESS CONSULTANT CLARIVATE PHD ІРИНА ТИХОНКОВА.

7 грудня 
Тема: Автори та цитування.
Які абсолютні та нормалізовані метрики використовують для оцінки впливу науковця? Що таке високоцитовані роботи та високоцитовані науковці? Як визначаються Citation Laureates™, яким чином вони пов’язані з Нобелівською премією? Як працювати з профілем автора у Web of Science? Як поєднати декілька колекцій документів одного автора? Відповіді на ці та інші запитання - у даному вебінарі.

Час 10:15 – 11:15

➤ Реєстрація.

27 грудня
Тема: Research Smarter Оновлення Web of Science та InCites 2023.
Приєднуйтесь до заходу, щоб дізнатися більше про основні розробки 2023 року, включаючи нові функції на платформах Web of Science та InCites, інтеграцію з платформами ProQuest та Ex-Libris та багато іншого. Ви також зможете оглянути на плани на 2024 рік.
Час 10:15 – 11:15

➤ Реєстрація.

👉 Більше додаткової інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи вже проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.

ВЕБІНАРИ ВІД ELSEVIER ПРОВОДИТЬ АМБАСАДОР RESEARCH INTELLIGENCE ELSEVIER ЛЮДМИЛА ТРОЦЕНКО.

7 грудня, час - об 11:00.

Тема: Рейтинги університетів THE і QS: визначайте й аналізуйте свої сильні сторони з допомогою Scopus і SciVal.
Elsevier є надійним партнером міжнародних рейтингових організацій THE і QS. Долучайтеся до нашого вебінару, щоб зрозуміти, яку роль Scopus і SciVal відіграють у рейтингах університетів і як аналізувати бібліометричні дані, що використовуються в цих рейтингах.

➤ Реєстрація.

👉 Ще більше додаткової інформації про найближчі вебінари від Elsevier (а також записи вже проведених вебінарів) - на сторінці Онлайн-тренінги та семінари Elsevier для України.