ФІДБЕК

НОВІ ТРАВНЕВІ ВЕБІНАРИ ВІД CLARIVATE

Шановні колеги, науковці! До вашої уваги вебінари від Clarivate, які відбудуться вже у травні цього року. Нагадуємо, що вебінари безкоштовні, українською мовою у Zoom; для участі необхідна попередня реєстрація. Також передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

2 травня
Тема: Hot Topics Оновлення авторського профілю у Web of Science.
На вебінарі учасники ознайомляться з тим, як створити, наповнити авторський профіль; що можна додати, як підтвердити позицію автора, хто може редагувати і бачити наукові здобутки автора. Плюс відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
Час 10:15 – 11:15
 
9 травня
Тема: Оформлення статті за форматом журналу з EndNote.
Головне у вебінарі: формати оформлення публікації; який формат у вибраному виданні? Де його знайти? Що таке референс-менеджери? Як налаштувати роботу EndNote? Як створити та наповнювати колекцію? Чи можна додати інформацію про статтю? Використання Cite While You Write™. Плюс відповіді на питання з реєстраційних анкет.
Час 10:15 – 11:15
➤ Реєстрація.
 
16 травня
Тема: Повний цикл наукового дослідження з ресурсами Clarivate.
На вебінарі будуть розглянуті ключові етапи циклу наукового дослідження від ідеї до презентації здобутків та ресурси Clarivate (Web of Science Core Collection, EndNote, Journal Citation Reports, InCites, Grant Index, Pivot-RP, ProQuest Dissertaion and Thesis Index, ResearcherID), що допоможуть пройти цей цикл максимально ефективно.
Час 10:15 – 11:15
➤ Реєстрація.
 
23 травня
Тема: Відповідальний академічний штучний інтелект для дослідників Web of Science.
На заході учасники дізнаються про нещодавні та майбутні розробки на основі штучного інтелекту на платформі Web of Science, включаючи значні покращення пошуку та майбутній дослідницький асистент Web of Science на основі генеративного штучного інтелекту. Також про те, як фахівці Web of Science впроваджують штучний інтелект, щоб допомогти дослідникам усіх рівнів вирішувати складні дослідницькі завдання та отримувати більше ефективних результатів.
Час 10:15 – 11:15
➤ Реєстрація.
 
👉 Більше додаткової інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи вже проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.