ФІДБЕК

НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ: КОМУНІКАЦІЯ З ГРОМАДСЬКІСТЮ

На сайті Times Higher Education опубліковано тематичну добірку статей "Винесіть свої дослідження за межі академії: поради щодо того, як максимально залучити громадськість до вашого дослідження". Тут науковці знайдуть поради щодо взаємодії з громадськістю через публічні авторські профілі та ефективного просування власних досліджень.

У матеріалі зазначається, що інформування про цінність та вплив академічних досліджень є частиною відповідальності дослідників. А в сучасному світі ця мета доступніша, ніж будь-коли. Але публікація досліджень за межами установ потребує стратегічного й обдуманого підходу. Добірка містить 22 статі на наступні теми:

Конференції, виступи TED і соціальні медіа: найкращі інструменти для створення академічного профілю (Conferences, TED talks and social media: the ultimate tools for academic profile building)

Життя після публікації: популяризуйте свою роботу для досягнення максимального ефекту (Life after publication: promote your work for maximum impact)

Поради щодо ефективного інформування про вплив вашого дослідження (Tips for effectively communicating your research’s impact)

Як бути проактивним під час поповнення наукових робіт (How to be proactive when amplifying research papers)

Покращуйте свої дослідження через залучення громадськості та співпрацю (Enhance your research through public engagement and collaboration) та ін.

➤ Переглянути добірку можна за покликанням: Take your research outside the academy.