ФІДБЕК

ВЕБІНАРИ ВІД CLARIVATE НА ГРУДЕНЬ

Шановні колеги! До вашої уваги розклад найближчих вебінарів від Clarivate на грудень. Вебінари безкоштовні, українською, на платформі Webex. Для участі необхідна попередня реєстрація.

8 грудня

ТемаWeb of Science Researcher Profiles: інструкція до використання
Тези: В серпні авторські профілі з Publons мігрували до Web of Science. Протягом вебінару розглянемо що таке підтверджений профіль дослідника у Web of Science, Що в ньому може бути представлено, які метрики можна переглянути, про що вони кажуть. Як знайти і проаналізувати публікаційну активність певного науковця. Які складнощі виникають якщо у вченого немає підтвердженого профілю. Як створити або відкорегувати власний профіль, на що звернути увагу. Відповіді на часті запитання та ті що будуть в реєстраційних анкетах.
Реєстрація: 16:15 • 17:15

 

Серія Research Smarter

27 грудня

ТемаWeb of Science та InCites оновлення 2022
Тези: Приєднуйтесь до сесії, щоб дізнатися більше про наші основні розробки у 2022 році, включаючи нові функції Web of Science, платформи Journal Citation Reports та InCites, розвиток API та багато іншого. Ви також зможете ознайомитися з нашими планами на 2023 рік.
Реєстрація: 10:15 • 11:15
 
Більше інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.