ФІДБЕК

ЦІКАВІ РІШЕННЯ ВІД JACEK LEWINSON

Радимо ознайомитися з черговими пропозиціями від Jacek Lewinson, які насамперед стануть у нагоді студентській аудиторії.

Ресурс Skills for Study пропонує персоналізоване інтерактивне рішення, яке допоможе студентам вдосконалити свої академічні навички та розвинути нові, необхідні роботодавцям.

Тут студенти дізнаються, де можна максимально ефективно провести час, паралельно удосконалюючи свої навички та розвиваючи звички для впевненості та успіху. Skills for Study - гнучкий продукт, який пропонує рекомендації щодо дванадцяти основних навичок, його можна інтегрувати в курси, вбудувати в семінари та/або використовувати для самостійного навчання.

Skills for Study організовано за модульною структурою. 12 модулів були спеціально розроблені для розвитку та відточування навчальних навичок, необхідних студентам для успішної роботи в академічних дослідженнях та за їх межами. Кожен модуль складається із захоплюючих заходів, вправ, відео, блогів та статей, які забезпечують динамічне навчання, що задовольнить різноманітні навчальні потреби студентства.