ФІДБЕК

РЕСУРСНА ТА ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА ВІД ELSEVIER

Шановні колеги, науковці! Нагадуємо, що для більш ефективної наукової роботи ви можете скористатися декількома інструментами підтримки та наборами даних, які надає компанія Elsevier.

Зокрема, серед них такі платформи як ScienceDirect і Scopus, а також функція Researcher Discovery у Scopus.

ScienceDirect. Це провідна платформа рецензованої літератури для просування ваших досліджень. Вона поєднує в собі авторитетні повнотекстові наукові, технічні та медичні публікації з інтелектуальною інтуїтивно зрозумілою функціональністю, щоб користувачі могли бути в курсі своїх справ і працювати ефективніше.

Ресурси:

Scopus. Це найбільша реферативна база даних і цитат рецензованої літератури: наукових журналів, книг і матеріалів конференцій. Надання повного огляду результатів світових досліджень у галузях науки, технологій, медицини, соціальних наук, мистецтва та гуманітарних наук. Scopus містить розумні інструменти для відстеження, аналізу та візуалізації досліджень.

Ресурси:
 

Функція Researcher Discovery у Scopus - це:

• Простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб пошуку дослідників у певній галузі.
• Надійна багатовимірна інформація; точні профілі авторів у Scopus; оновлюється щодня та включає різні типи вмісту та показники.
• Отримання чіткого уявлення про дослідників та їхні поточні дослідження, документи та теми. Результати легко фільтрувати, уточнювати та сортувати.
 
Ресурси: